Om reklamestasjonen

Logo Miljøfyrtårn Logo Grønt Punkt Logo Renas

Reklamestasjonen leverer komplette løsninger innen skilt og dekor til næringsliv og offentlig sektor. Gjennom et bredt og tidsriktig produktspekter, høy faglig kompetanse, konkurransedyktige priser og personlig oppfølging bidrar vi til økt synlighet og lønnsomhet for våre kunder.

Reklamestasjonen ble etablert i 2002 og består i dag av ti medarbeidere. Vår spisskompetanse er design, produksjon og montasje av skilt- og dekorløsninger.
Med høy produktkompetanse, lang erfaring og et solid nettverk skaper vi skilt- og dekorløsninger som legges merke til og vi har høy kvalitet på produktene vi leverer.

Fra våre lokaler i Kristiansand og Oslo betjener vi kunder over hele landet. Optimera, Jysk, Intersport, Color Line, Barnas Hus, Universitetet i Agder, Omexom, Sparebanken Sør, Sørmegleren, Å energi, Posten Bring, er noen kunder som Reklamestasjonens jevnlig leverer skilt- og dekorløsninger til.
Vi leverer også skilt og dekor til mindre bedrifter og nybygg.

Kontinuitetserklæring (PDF - 127kb)

Samfunnsengasjement

Gjennom et aktivt, strukturert og planmessig samarbeid støtter Reklamestasjonen en rekke regionale aktører innen idrett og kultur samt organisasjonslivet for øvrig.
Vi er stolt partner i Vipers og støtter Matsentralen i deres flotte arbeid. 

Reklamestasjonen er et firma til å stole på, kvalitet fra topp til tå! 😊Bølgen & Moi
Vi har samarbeidet med Reklamestasjonen over mange år, og vi har bare gode erfaringer med deres leveranser. God service, fleksibilitet og smidighet er egenskaper vi kan trekke fram. Deres tjenester er konkurransedyktige, og holder god kvalitet.Color Line
I tillegg til å levere sine skreddersydde produkter, på tid, til avtalt pris og i topp kvalitet, så blir man rett og slett i godt humør av å jobbe sammen med Reklamestasjonen!